Choklad

Choklad
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Choklad

Choklad som reklamgodis har sina för- och nackdelar. Fördelen är att det är så otroligt gott godis, och nackdelen är att det tar slut snabbt samt inte klarar varmare temperaturer. Så länge du förvarar din profilchoklad korrekt så är det dock inget att oroa sig för. Målet med all choklad med egen logo på måste ändå vara att mottagare ska tycka att det är gott!

Olika typer av choklad

Det finns olika kvalitéer av choklad. Normalt är det dock klassisk mjölkchoklad, som smakar ungefär som Marabou. Väljer man de lite finare chokladaskarna så får man dock en finare choklad som alltid uppskattas!

Profilchoklad

Med profilchoklad menas oftast choklad som har märkts med en logo. Profilchoklad är en profilprodukt precis som vilken som helst. Skillnaden är att chokladen är mycket godare och helt klart en engångsprodukt!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress